JANITA

HIEMAN MINUSTA

Hei! Ihanaa, kun olet täällä.

Kameran takana häärään minä, vajaa kolmekymppinen vantaalainen, pian kahden lapsen äiti. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja valokuvaaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. 

Jo nuorena innostuin valokuvaamisesta ja rippilahjarahoillani ostinkin ensimmäisen järjestelmäkamerani. Siitä asti olen valokuvannut enemmän tai vähemmän. Viime vuosina valokuvaamisesta on tullut minulle rakas sivutyö. Nykyisenä kalustonani toimii Canon EOS 6D Mark II. 

Rakastan erityisesti ihmisten valokuvaamista ja erilaisten hetkien ikuistamista juuri sellaisina, kuin ne ovat. Vuodet vierivät vauhdilla, mutta kuvien avulla hetkiin voi aina palata takaisin. Kuvat ovat elinikäinen muisto. 

Joskus kuvattavana oleminen jännittää. Se on täysin normaalia. Minun valokuvattavanani sinun ei tarvitse olla kokenut poseeraaja. Pidän huolen siitä, että sinulla on turvallinen ja hyvä olo. Kuvat otetaan sinun ehdoillasi ja minä ohjaan sinua niin, että sinä voit rentoutua ja nauttia hetkestä. Tavoitteenani on tallentaa kuviin sinun persoonasi ja aito oma itsesi. Jokainen ihminen on omalla tavallaan kaunis.

Kuvistasi pyydän aina erillisen luvan jakaa niitä sivujeni kuvagalleriaan tai somekanaviini ja jätän sinulle matalan kynnyksen kieltää kuvien julkaisemisen. En koskaan käytä sinun kuviasi ilman lupaasi.